E-cigaretten ersätter cigaretten

Idag finns flertalet instanser och funktioner i samhället som försvårar friheten till att röka var och hur man vill. Cigaretter är idag en hårt beskattad handelsvara, som våra politiker försöker fasa ut ur samhället genom att införa rökförbud inomhus och nyligen även på uteserveringar. Anledningen till att politikerna vill minska användandet av cigaretter är de kostsamma och hälsofarliga konsekvenserna som produkten ger. Dessutom finns det en del följdsjukdomar som cigaretter kan ge, och de bekostas av både samhället och individen själv.För att minska antalet användare av cigaretter har politiker försökt försvåra användningen av cigaretter, men faktum kvarstår att cigaretter har en social funktion i sociala tillställningar och sammanhang. På det senaste har därför e-cigg blivit allt mer populära, då dessa till skillnad från cigaretter inte innehåller skadliga tungmetaller eller tjära.

röka ecigg

E-cigg producerar ingen fränt doftande rök, utan istället vattenånga, som luktar utefter vilken smak man har på vape-juicen. På grund av att e-cigg inte skapar en illaluktande rök som cigaretter gör, så har e-cigg blivit mer socialt accepterade att nyttja i sällskap. Men vapen har också blivit en ersättare hos många tidigare rökare, då den inte är lika strängt kontrollerad av lagar som cigaretten. Med e-ciggen slipper man dessutom många av de hälsoskadliga ämnena som är kopplade till rökning.

Köpa ecigg online

Till följd av ökat intresse av vape och e-cigaretter har allt fler butiker och webbutiker börjat sälja vape med diverse tillbehör. Man kan nu köpa allt från vape-juice som innehåller nikotin till nikotinfria juicer i olika smaker. Det är en marknad som ständigt växer och anpassar sitt utbud utefter konsumenternas förfrågningar. Men att vapen och e-cigaretten har ökat i intresse hos många ser man inte endast på att allt fler butiker erbjuder tillbehör eller e-cigaretter. Man ser också ute i samhället hur allt fler människor ersätter den traditionella cigaretten mot e-cigaretten.

admin